Skip to content
Martijn Ackermans

Over Martijn Ackermans

Decoratieschilder & Restauratieschilder

U koestert uw woning, bedrijfspand of historisch gebouw. U heeft liefde voor kleur en mooi schilderwerk en zoekt een vakman die eer doet aan uw wensen.

Ik ben decoratieschilder, restauratie-schilder en daarmee de drijvende kracht achter Ackermans Ambachtschilders. Na mijn basisopleiding als schilder (Grafisch Lyceum Eindhoven), de vakopleiding restauratie van schilderwerken zowel als bladgoudverwerking, marmerimitatie, houtimitatie en decoratieve schilderwerken gevolgd. Ik heb meegewerkt aan bijzondere projecten zoals Kasteel Arcen, Museum Jan Cunen Oss.

Met gedegen vakkennis en liefde voor het vak kom ik graag met u in gesprek. Wat zijn uw wensen, waar kan ik bij adviseren? Natuurlijk maak ik een heldere offerte.

De drijfveer van onze vakschilders? Trots!

Zo krijgt u de sublieme afwerking die u voor ogen hebt. 

Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk milieu-vriendelijke en ecologische producten. Ook de verwerking van afval gebeurt geheel milieuvriendelijk.

Ackermans ambachtelijke schilderwerken is officieel applicator van Pure & Original. Wij kijken uit naar een optimale samenwerking.

Wij adviseren u graag

Met gedegen vakkennis en liefde voor het vak kom ik graag met u in gesprek. Wat zijn uw wensen, waar kan ik bij adviseren? 

Samenwerking

Onze partners

Een greep uit de ambacht

Inspiratie en sfeerimpressie